Steun het Spaarne Ziekenhuis

Innovatieve projecten die de zorg voor patiënten in het Spaarne Ziekenhuis verbeteren. Of extra voorzieningen die het verblijf voor patiënten aangenamer maken. Binnen het normale ziekenhuisbudget is hiervoor vaak geen geld. Daarom is de Stichting Vrienden van het Spaarne Ziekenhuis opgericht. Met de financiële ondersteuning van onze Vrienden maken we deze projecten en faciliteiten mogelijk.

MEER DAN MEDISCH
Het zijn de extra’s die het ‘m doen

GRENZEN VERLEGGEN
Vernieuwen voor betere zorg

Naar het ziekenhuis gaat u liever niet. En moet het toch, dan wilt u dat uw verblijf of dat van uw naasten zo aangenaam mogelijk is. In een warme, rustgevende omgeving waarin u zich veilig en thuis voelt. Dan zijn het de extra’s die het ‘m doen! Meer over de projecten

Blijven vernieuwen is belangrijk. Zo bieden wij onze patiënten de hoogste kwaliteit van zorg. Denk bijvoorbeeld aan de ontwikkeling van mobiele applicaties of andere digitale oplossingen die de behandeling van patiënten ondersteunen.
Meer over de projecten

Spaarne Ziekenhuis| (023) 224 0000 | info@spaarneziekenhuis.nl | Locatie Hoofddorp: Spaarnepoort 1, 2134 TM Hoofddorp|
Spaarne Ziekenhuis
T (023) 224 00 00 | E info@spaarneziekenhuis.nl