TranSpaarne (Private Zorg)

TranSpaarne (Private Zorg)

TranSpaarne is er voor zorg die vaak niet door uw ziektekostenverzekering vergoed wordt. In samenwerking met specialisten van het Spaarne Ziekenhuis bieden wij cosmetische behandelingen, brilvervangende therapie, dialyse, reizigersadvies en preventieprogramma’s zoals het StopRoken programma.


Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne

PCC Spaarne is een privékliniek binnen het Spaarne Ziekenhuis. Hier kunt u terecht voor bijna alle cosmetische behandelingen en correctieve ingrepen. Bijvoorbeeld een ooglidcorrectie, borstvergroting, buikwandcorrectie of liposuctie.De meeste plastisch cosmetische behandelingen worden gedaan in de kliniek in het Spaarne Ziekenhuis in Heemstede. Dat betekent voor u: de kwaliteit en veiligheid van het ziekenhuis met de service en snelheid van een privékliniek. Lees meer


Oogheelkunde Spaarne

Brilvervangende therapie, laseren, ooglidcorrecties; dit soort behandelingen worden meestal niet vergoed in de basisverzekering of het aanvullend pakket. In dat geval zal de oogarts de ingreep via TranSpaarne laten verlopen. Er wordt nauw samen gewerkt met een lasercentrum in Hoofddorp. Als u voor een operatie kiest, kan dat in het Spaarne Ziekenhuis.


Voorkomen is beter dan genezen: Spaarne Prevent

Heeft u het advies gekregen om meer te bewegen, anders te eten of te stoppen met roken? Bij Spaarne Prevent wordt u daarbij geholpen door specialisten. Meer bewegen onder begeleiding van een fysiotherapeut. Uw eetpatroon verbeteren onder begeleiding van een diëtist. Stoppen met roken onder begeleiding een ervaren en geregistreerde StopRoken Coach. Bij Spaarne Prevent krijgt u advies op maat en alle ondersteuning om uw leefstijl blijvend te veranderen. 

 


 
 
Spaarne Gasthuis| (023) 224 0000 | info@spaarnegasthuis.nl | Locatie Hoofddorp: Spaarnepoort 1, 2134 TM Hoofddorp|
Spaarne Gasthuis
T (023) 224 00 00 | E info@spaarnegasthuis.nl
Locatie Hoofddorp:
Spaarnepoort 1, 2134 TM Hoofddorp